Aars City Fitness - Lokal fitness for hele familien siden 2009

Privatlivspolitik

Privatlivspoltik


Aars City Fitness er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger: Aars City Fitness, Søndergade 31, 1.sal, 9600 Aars, info@aarscityfitness.dk

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren (DPO)
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Anvend samme kontaktdata som ovenfor.

Klage til Datatilsynet
Du kan klage til Datatilsynet over vores behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen.

Dine rettigheder
I henhold til databeskyttelsesforordningen har du visse rettigheder i forhold til behandling af oplysninger om dig. Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, ligesom du har ret til at anmode om at få rettet urigtige oplysninger om dig og i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger.

Endelig har du ret til at anmode Aars City Fitness om at modtage dine oplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Sådanne anmodninger skal fremsendes til Aars City Fitness’ databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, kan du ligeledes kontakte Aars City Fitness’ databeskyttelsesrådgiver.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk

Oplysninger om et medlem
For at kunne levere den ydelse som du er stillet i udsigt, kræver vi nogle få oplysninger fra dig: fulde navn, postadresse, fødselsdato, mobiltelefonnummer, billede og e-mail. Ved oprettelse af medlemskab i Aars City Fitness tages et billede af dit ansigt som gemmes i elektronisk format til brug for vores adgangskontrolsystem som er baseret på ansigtsgenkendelse.

Disse oplysninger indsamles og opbevares kun med henblik på, at levere de aftalte ydelser. Vi deler ikke oplysninger om vores medlemmer med tredjepart. For at udvikle vores ydelser behandles disse oplysninger statistisk.

Vi anvender forskellige IT-systemer til adgangskontrol, videoovervågning, betalinger, medlemsadministration, nyhedsbrev og statistik. Disse tjenester leveres af danske og udenlandske leverandører og hostes på datacentre indenfor og udenfor EU.

Aars City Fitness er databehandler og gemmer de indsamlede oplysninger i 3 måneder efter ophør af medlemskab, medmindre du beder om sletning inden, For bortviste personer gemmes oplysningerne i 1 år.

Alle dine oplysninger behandler vi med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv. Kun administrative medarbejdere hos Aars City Fitness har adgang til at se dine oplysninger.

Tjenester på sociale medier
Vores hjemmeside og øvrige systemer kan indeholde sociale mediefunktioner som fra fx Facebook, LinkedIn, Instagram, Google og YouTube, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger.
Aars City Fitness bemærker, at vi deler dataansvar med disse tjenester som vi anvender i erhvervsmæssige sammenhæng. Du skal derfor være opmærksom på, at disse tjenester kan registrere visse oplysninger om dig, når du anvender vores hjemmeside eller interagerer med os på de pågældende platforme.

Ændring af denne privatlivspolitik
Privatlivspolitikken bliver løbende ændret. Gældende er altid seneste version. Senest opdateret den 15. september 2020.