Aars City Fitness - Lokal fitness for hele familien siden 2009

Opdatering 8. maj

OPDATERING OMKRING GENÅBNINGEN – FASE 3 ELLER 4

Fitnesscentre landet over har snart været lukket i to måneder, og det skaber frustration blandt medlemmer og centerejere. Ingen ved hvornår vi får lov til at åbne.
Fitness er en vigtig faktor i psykisk og fysisk velvære, men lige nu er mere end 800.000 medlemmer forhindret i at træne i deres lokale center. Heldigvis støtter langt størstedelen af landets fitnessmedlemmer op om deres lokale fitnesscenter i håb om at kunne komme tilbage til de kendte og trygge rammer med fællesskab og selvfølgelig passende corona-adfærd, afstand og afspritning.
Der er ingen tvivl om, at fitness og holdtræning for altid vil være ændret, der vil komme krav til mere plads/afstand, større udstyrspakker, mere rengøring og uddannelse af alt personale fra rengøring, receptionister til personlige trænere og holdtrænere. Alt sammen noget der koster penge, og som kommer til at påvirke hele branchen.

KOMPENSATION ELLER IKKE.

Et par medlemmer har spurgt ind til yderligere kompensation, da lukkeperioden ser ud til at være væsentligt forlænget ud over 10. maj – Her kan vi henvise til “De tre valgmuligheder” på FB.
Den ændring vi kan lave er at fjerne tidsbegrænsningen på valgene. Altså; hvis du har valgt nr. 1, så får du stadig 20% rabat i 6 mdr. efter genåbningen – også selvom du vælger om til valg nr. 3 som er pausering af medlemskabet fra d. 11. maj og frem til genåbningen.
Stil gerne spørgsmål i kommentarfeltet.
Vi lukker for flere valg af valgmulighed nr. 1 og opfordrer alle medlemmer til evt. at vælge om eller vælge mellem valgmulighed nr. 2 “Støtte lokalt” eller valgmulighed nr. 3 “Pause indtil genåbningen” læs mere på FB info-gruppen.
Husk dit valg sendes til corona@aarscityfitness.dk

LOKAL OPBAKNING.

Der er kæmpe stor lokal opbakning i Aars City Fitness. Og det vil vi gerne sige et stort tak for. Uden jeres opbakning ville det ikke være muligt at betale husleje, leasing o.l.
Vi afventer stadig hjælpepakken, og er meget spændte på hvad den dækker, hvor længe, hvordan den beskattes og ikke mindst hvor længe vi skal være tvangslukket, men (jeg) ejer, René Just valgt at skyde en stor pose penge i centret til renovering, opgradering og udvidelse.
Alt dette vil der blive informeret om i takt med at tingene falder på plads.
Pengeposen kommer fra salget af et andet søsterselskab ved navn Contrainer Gym-In-A-Box hvor rettigheder, hjemmeside, tekniske tegninger og lager i april blev solgt til en stor markedsspiller, der vil masseproducere træningsenheder i containere.

VI VINDER KAMPEN VED AT STÅ SAMMEN.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering og nyhederne – vi har ligesom resten af detail handlen taget kampen op mod covid-19 og kæmper det bedste vi kan, ikke alene, men sammen med jer.
De bedste hilsner
René JustSkriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *