Aars City Fitness - Lokal fitness for hele familien siden 2009

Ansigtsgenkendelse og Coffe To Go.

Aars City Fitness har valgt at skifte det forældede dørsystem Doorsolution (nøglechip) og medlemssystemet Sport Solution ud med ny teknologi fra Just Face (ansigtsgenkendelse) og medlemssystemet Flexy Fitness (Flexy Box).

Skiftet sker i en tid hvor fitnessbranchen er presset af lavpriscentre, foreningsfitness og ikke mindst Covid-19 epidemien. Der skal ske forandringer for fortsat at kunne overleve i den trængte fitnessbranche.

Ansigtsgenkendelse som medlemschip er ikke det eneste der ændres.
Hele fitnesscentret med omklædninger, holdsale og café er i lukkeperioden renoveret og malet således centret fremstår rent, pænt og præsentabel for medlemmerne. Caféen har fået et nyt medlemskøkken, hvorfra der kommer en morgenbrødsordning i stil med det man kender fra morgenbuffet på hoteller. Kaffemaskinen vil i fremtiden byde på den højeste kvalitet af kaffe og dertilhørende blandingsforhold med mælk, espresso og chokolade. Det vil også være muligt at tage en Cofee To Go med videre fra centret, om kaffen nydes på køreturen til arbejde, shopping i byen eller på en bænk i parken er helt op til medlemmerne.

Ombygningen (ultimo 2020) af ALDI i underetagen har åbnet muligheden for udvidelse af fitnesscentret på 1. sal.
Som det ser ud lige nu, bliver der mulighed for at udvide med 130-140 kvm. CLUSTER Cross – Fitness hvor der primært skal køre mindre holdtræninger på særlige abonnementer. Området dedikeres træningsformer kendt fra CrossFit og Vægtløftning, men der vil også være plads til børnehold, udstrækning, mobility, OCR (forhindringsbaneløb) og kredsløbstræning.

Sådan virker medlemsystemet og medlemsadgangen i dag.
Nye medlemmer opretter sig online på www.AarsCityFtness.dk hvorefter de møder op i receptionens åbningstid for at få taget et billede og få udleveret en medlemschip. Med medlemschippen kan medlemmet åbne døren og træne fra 05 til 24. Receptionisten kan se hvornår medlemmet logger ind og sammenligne billedet med personerne i centret.

Fremover arbejder medlemsystemet og medlemsadgangen sammen.
Nye medlemmer opretter sig online på www.AarsCityFitness.dk og uploader samtidigt et billede, typisk med kameraet på telefonen. Der kan også gives en engangskode som giver adgang. Når medlemmet står ved døren til fitness, sammenholder JustFace systemet det uploadede billede med personen der står ved døren, og er dette et match så giver systemet adgang til fitness. På vej ud sidder der et udgangskamera som registrerer hvornår medlemmet ikke længere er i centret.

Der er flere fordele for både centret og for medlemmer, her er nogle af dem.
Medlemmer kan med app”en JustFace Medlem se hvor mange der er i centret på et givent tidspunkt. Dette sikrer af Corona-lovgivningen overholdes og at der ikke forsamles flere mennesker end tilladt. Skulle et medlem kontakte centret med information om at være blevet testet positiv med Corona, så kan Centerlederen gå ind og sende en informations SMS til samtlige medlemmer der har været i centret på samme tid eller kort tid efter. Det er smart og det giver en høj sikkerhed for det enkelte medlem.

24-7-365 Aars City Fitness har i forvejen åbent året rundt fra 05-24, men med ansigtsgenkendelsen ser vi ingen grund til at begrænse medlemmernes adgang til centret.
Ikke-medlemmer der får adgang til centret ved at smutte med ind de få sekunder døren er låst op, vil få taget et billede som sendes til centerlederen. Billedet sammenholde med centrets videoovervågning og derfra tager centerlederen stilling til om der skal fremsendes en bøde eller en politimeddelelse for butikstyveri.
Ikke-medlemmer snyder ikke kun centret for omsætning, men komperimiterer også medlemmernes sikkerhed i forbindelse med mulig Coronasmitte.

Tyveri skulle helst være sen saga blot..
Medlemmer har tidligere oplevet at få stjålet sko fra omklædningen, og det kan vi selvfølgelig ikke garantere imod, men det bliver betydelig nemmere at finde frem til et evt. ikke-medlem der smutter ind og ud igen med ting der ikke tilhører vedkommende. Den større sikkerhed mod tyveri giver højere medlemstryghed.

Medlemmer kan ikke glemme nøglen 🙂
Medlemmets ansigt bliver simpelthen nøglen eller medlemschippen, det vil være fysisk umuligt at glemme nøglen til centret. Der bliver også automatisk fremmødt til holdtræninger, så medlemmerne kan ikke risikere bøder for manglende fremmøde og instruktørerne slipper for fremmødeprotokollen.

Flexy Fitness fra Flexy Box forventes at være oppe og køre inden udgangen af måneden. Du skal om medlem ikke foretage dig noget før vi giver besked på hjemmesiden eller Facebook.

Følg os, det bliver en spændende rejse 🙂

 

 

 

 

Links:
www.JustFace.dk
www.FlexyBox.dk
www.AarsCityFitness.dk
Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *