Aars City Fitness - Lokal fitness for hele familien siden 2009

Aars Handel og Handelstandsforening.

Aars City Fitness er medlem af Aars Handel og Aars Handelstandsforening.

Vi ønsker at være det lokale valg når der skal vælges fitness og det forsøger vi at opnå ved at være en del af lokalsamfundet.

VORES HISTORIE
Aars City Fitness er et lokalt forankret fitnesscenter for hele familien. Vi går meget op i at der er plads og redskaber til alle træningsformål fra seniorhygge, professionel sport og genoptræning til mange forskellige holdtræninger.

Se vores holdplan online her:  http://myheart.dk/holdplan-aars/ Cafeén byder på gratis kaffe, wifi og lækkert afkølet vand. Parkeringsforhold byder på fire timers gratis parkering. Adgangsforhold er via trappe og elevator til 1. sal. Mødelokale og holdsale kan lejes for et beskedent beløb til private arrangementer. Fysioterapeutisk genoptræning, helbredstjek og personlig træning tilbydes på stedet.

For 10 år siden åbnede fitnesscentret Aars City Fitness i Aars City Center. Siden har fitnesscentret været tilknyttet forskellige kæder, men nu vender vi hjem igen og ændrer derfor navnet tilbage til det oprindelige navn, samtidig satser vi nu mere lokalt i vores tilknytning, markedsføring og tilbud.

Der er mange muligheder for at dyrke fitness i Aars, derfor har vi valgt at tilbyde markedets førende mærke indenfor fitnessmaskiner og en serie af ikke mindre end 11 forskellige typer af kredsløbsmaskiner. Frivægtsafdelingen er suppleret med fem løfteplatforme, professionelt udstyr og et desideret CrossFEDT rum med CrossFit-udstyr. Vi tilbyder en stor og varieret holdplan med op mod 30 ugentlige hold fordelt på tre holdsale og udendørs træning.
Der gøres rent i centret ved hjælp af en mindre hær af ungarbejdere og receptionister. Til de håndværksmæssige opgaver har vi vores helt egen pensionerede tømrer og en Center Leder der også er uddannet Klejnsmed. Sundhedsfagligt er vi repræsenteret med tre fysioterapeuter der tilbyder alt fra behandling til holdtræning og helbredstjek. Alt i alt er vi 25 lokalt ansatte medarbejdere der vil gøre deres bedste for at få dig til at føle dig velkommen og i gode hænder i Aars City Fitness.
Du er altid velkommen til en rundvisning, kaffe og en snak med receptionisterne i receptionens åbningstid, vi tager også imod dig på mail info@AarsCityFitness.dk
Aars City Fitness kan kontaktes på mail: info@aarscityfitness.dk Læs mere på  www.AarsCityFitness.dk Det er ikke muligt at kontakte centret via telefon.Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *