Aars City Fitness - Lokal fitness for hele familien siden 2009

Husregler

Husregler

Opførsel: Aars City Fitness er et lokalt fitnesscenter, hvor lokale medlemmer mødes og interagerer socialt med hverandre. Der er plads til at være sig selv, til at være glad, til at være hjælpsom og til at træne – alt i alt et venligt og imødekommende lokalt fitnesscenter.
Den positiv omgangstone med respekt for hinanden understøtter den gode stemning i Aars City Fitness. Det er med til at højne humøret og samtidig får det alle til at føle sig velkommen. Personalets anvisning skal altid følges, da vi er her for medlemmernes skyld.

Adgangskontrol: Nøglebrik, kort og ansigtsgenkendelse er personlig og misbrug eller udlån kan medføre bortvisning, gebyr på kr. 700,- og politianmeldelse for butikstyveri.
Medlemmer SKAL identificeres ved adgang til centret. Det er medlemmernes garanti for, at der ikke lukkes uønskede gæster ind, sikkerhed for overholdelse af Corona-restriktioner, samt registrering af gyldigt medlemskab.
Systemet med ansigtsgenkendelse giver adgang til træning døgnet rundt. Systemet med nøglechip og kort udfases.

Venner, familie og børn: Der er kun adgang for medlemmer i fitnesscentret, dog kan der i receptionens åbningstid åbne for gæster i caféen.
Familie og venner, som ikke er medlem kan ikke opholde sig i fitnesscentret eller benytte sig af faciliteterne uden for receptionens åbningstid.
Børn under 10 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne, de skal opholde sig i caféen og må ikke være til gene for medlemmer. Vis omtanke og medbring kun børn i receptionens åbningstid.
Medlemmer under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne uden opsyn og skal være ledsaget af et voksent medlem.
Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Behandling af maskiner og udstyr: Vores udstyr skal behandles med respekt og omtanke. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Der kan undtagelsesvist tillades drop på dropmats med vægtstænger som har påsat bumperplates. Læg udstyret og vægte på plads efter brug! Så er det også muligt for vores ældste medlemmer og vores yngste ungarbejdere at komme til. Ved træning i maskiner skal der gøres brug af håndklæde hvis du er våd af sved og maskinen skal rengøres med sprit efter brug.
Fejlmeldinger på udstyr modtager vi meget gerne på info@aarscityfitness.dk

Vinduer: Der må gerne åbnes vinduer når bare de lukkes igen efter endt træning. Pas dog
på ikke at falde ud.

Musik og mobiltelefoner: Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign. mobilsamtaler skal begrænses. Der henvises til café området.

Beklædning: Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt. Af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at træne i beskidt arbejdstøj eller i bare tæer. Af samme årsag er det heller ikke tilladt at træne i bar overkrop eller uden tøj.

Doping: Doping accepteres ikke. Såfremt, du testes positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg, formidling, rådgivning om eller opbevaring af dopingmidler i centret medfører politianmeldelse.

Andet: Overnatning er ikke tilladt. Rygning er ikke tilladt. Spisning incl. shakes er kun tilladt i cafeén.